Hvilken forskel kan jeg gøre?

Enhver lille som stor udfordring i livet kan hurtigt føles som et stort personligt nederlag, hvis ikke der skabt et solidt fundament, og det fundament kan jeg hjælpe med at skabe. Jeg kan støtte, guide og sørge for at du bliver hjulpet via et håndholdt forløb, som altid vil forandre dit liv, fordi du får redskaber, som du altid vil kunne bruge.

Hvilken forskel drømmer jeg om at skabe?

Min fornemste opgave som din guide – uanset om det er i forhold til din karriere eller dit privatliv – er at skabe balance i DIT liv.

Jeg tror på, at vi ALLE har et kæmpe potentiale, som vi kan brænde igennem med, hvis bare vi bliver opmærksomme på det, og ikke underligger sig, hvordan andre ser ud, hvad andre tjener eller hvad andre kan. Det handler ikke om alle ANDRE – det handler om DIG.

Mine kerneydelser er livsrådgivning og karriererådgivning med fokus på mental balance, og jeg inddrager flere elementer fra mine uddannelser samt min egen personlige erfaring. En af mine største værdier er, at jeg elsker at hjælpe til et godt arbejds-/ privatliv, og jeg brænder virkelig for processen, hvilket jeg også håber vil skinne igennem, når vi mødes.

Hvad får du hos mig, når vi mødes?

Ærlighed og en direkte facon med et glimt i øjet og plads til individualisme. Jeg møder dig ALTID med respekt for, hvor du er i din livsproces. Vi mennesker er på mange måder ens – eller vores tankemønstre er ofte ens, men vi kan være vidt forskellige steder i vores proces. OG det er her hvor jeg møder dig individuelt.

Derudover får du handling – jeg er resultatorienteret, men samtidig indfølende, og jeg vil altid hjælpe dig til at se dit potentiale, anerkende dig, hjælpe dig til at fremhæve dine styrker, og hjælpe dig til at se alt det, som du slet ikke selv ser.

Jeg forventer osse noget af dig – på den gode måde – fordi min erfaring er, at hvis jeg stiller dig nogen opgaver mellem vi ses, så rykker du dig langt bedre.

Så derfor når vi 2 skal følges, så skal du forberede dig på:

• GOD ENERGI! Jeg kan kun hjælpe andre, når jeg selv har et stort drive. Og det har jeg, for jeg ELSKER det, jeg laver. Mit mål vil altid være at give dig blod på tanden, vind i håret, og rykke på dit liv – og HUSK jeg støtter dig hele vejen

• Du bliver UDFORDRET Når du vælger at arbejde med mig, er det, fordi du vil udfordres og udvikles. Tingene bliver sagt ligeud. Kærligt og ærligt

• FORLØB, DER GIVER VÆRDI Jeg er her for dig, og samarbejdet er vigtigt. Jeg gør ikke nødvendigvis ”det jeg plejer” men det der skal til for lige netop dig! Ethvert forløb tilpasses, så det giver absolut mest værdi

• ENKELHED At finde sin rette hylde kan virke uoverskueligt. Jeg hjælper dig med at finde hoved og hale i processen, så det bliver enkelt at komme i mål.

Læs mere om min baggrund

Anette Sofia Ciraklar