For private

Bars

BARS er en behandlingsform, som jeg bruger, som en del af mine behandlingsforløb – særligt ved stressramte, som har fysiske symptomer, som hjertebanken, sitren og uro i kroppen, søvnbesvær eller føler sig diffuse.

Kort om BARS, så er det 32 punkter på hovedet, som blidt berøres for at frigøre ophobet energi i kroppen.

Hvert punkt hjælper med at frigøre for de begrænsende overbevisninger og synspunkter omkring specifikke området i livet og kan medvirke til at få balance, fred og ro i kroppen, bedre søvn, større livsglæde og ny energi.

Ved at berøre punkterne startes der en proces i kroppen, som hjælper med at opløse den ergi, der er fastlåst i tanker, følelser og handlemønstre, som kan virke begrænsende og afholde dig fra at være 100% tilstede.

BARS kan hjælpe med til at skabe forandring samt hjælpe til at slippe de tanker, der kører i ring eller som giver begrænsninger i dit liv eller udfordrer dig.

Find priser under “Hvorfor coaching”

Ring 4098 2166 hvis du har brug for mere uddybende forklaring.

TEENAGE COACHING

Har du svært ved at mærke hvad din plads i din familie er, og kan du ikke rigtig finde dig tilrette, fordi du syns, at dine søskende fylder mere end dig, er dygtigere end dig, er mere afholdt i familien end dig eller er du bare ked af det, fordi du føler, at dine forældre ikke forstår dig. DET er helt normalt, men også rigtig svært at navigere i, fordi hvor går man hen med de følelser?

Måske er du frustreret og ulykkelig, fordi dine udfordringer føles som tårnhøje, og de forventninger, som du har til dig selv er så store , at du gang på gang kommer i situationer, hvor du slet ikke føler, at du slår til. Det kan være bitte små fejl, som du syns, at du laver – det kan være kommunikation, som du syns gang på gang fejler, og det gør dig helt magtesløs i forhold til dig selv. Du vil bare lades være i fred, fordi du kan ikke rumme andres vurdering, bekymring eller måske omsorg, og det gør, at du trækker dig fra din familie og dine venner.

Som teenager sker der mange ting i dit liv, der kan give udfordringer. Udfordringer der kan være svære at sætte ord på og dele med andre – også selvom det er personer, du holder af og har et tæt forhold til. Samtidig skal du som teenager træffe en masse valg, som har betydning for dig som person og måske endda din fremtid.

Kort sagt er livet som teenager ikke altid lige nemt, og derfor kan det sommetider være nødvendigt med lidt hjælp. Og den hjælp ER mulig at få – og fordelen ved at få den fra en udefra er, at problematikkerne også bliver set på med andre øjne, som kan føles som en helt lettelse.

Hvis du har brug for:

• at blive klogere på dig selv og dine behov og grænser
• at finde din plads i den sammenbragte familie
• at styrke dine relationer til dine forældre, bonus forældre og venner
• at styrke dit selvværd og få øje på hvad der gør dig unik

Så overvej en samtale med en, som ikke er din mor eller far. En som du kan åbne op for i forhold til at betro dine inderste tanker, som er alt for svære at bære rundt på alene.

Der hvor det kan være allersværest at betro sig er faktisk til mor og far, fordi der er så mange følelser på spil, og nogen af de følelser kan også have med mor og far at gøre, og som de loyale mennesker vi er, så vil vi ikke såre.

I en coaching hvor vi sammen kigger på de familiedynamikker, som der er i netop din familie, kan vi løse op for svære følelser, som ensomhed, dårligt selvværd, selvkærlighed, usikkerhed, svære relationer og meget meget mere.

Det er en styrke at bede om hjælp, og der er ingen grund til at du skal gå med tankerne alene. Der er ALTID en vej, og den vej kan vi hjælpes ad med at finde sammen.

Anette Sofia Ciraklar