Klienter siger:

Thomas Nielsen:

Jeg benyttede mig ikke af et stresscoaching forløb, fordi jeg HAVDE stress, men fordi jeg gerne ville UNDGÅ at få det. Men det var det naturlige spørgsmål, som jeg blev mødt med, når jeg fortalte om, at jeg var begyndt at gå til stresscoach.

I sportens verden har man i årevis benyttet sig af coaching til optimering i træningen og muligheden for at påvirke præstationer via mentaltræning, og for mig har det været en professionel måde, at tage mig af mig selv. I forløbet hos Anette har jeg fået en øget bevidsthed om mine reaktioner i stressede situationer, hvor hjernen går på automatpilot, hvis ikke man selv tager styringen. Forløbet har medvirket til, at jeg har fået mulighed for at håndtere stressede hverdagssituationer anderledes, og undervejs er jeg blevet udfordret med spørgsmål og opgaver, som har rykket mig.

Min oplevelse af forløbet er, at det har givet mig en bedre og hurtigere restituering, når stressen uundgåeligt har indfundet sig i min hverdag. Jeg er blevet bedre til at genkende situationerne, hvor jeg har mærket stressen, og jeg er blevet bevidst om at sætte handling på, inden stresssymptomerne har overtaget. Forebyggende har jeg fået forskellige værktøjer, hvor jeg har valgt de ting, som giver mening for mig, og som er realistiske i min hverdag.

Anette har givet mig en venlig påmindelse om, og har i forløbet fastholdt mig i bevidstheden om, at det kun er mig selv som kan ændre tingene. Hun har guidet mig, og givet mig redskaber til forandring, og så har det været op til mig at anvende dem. Jeg har ikke haft nogen forventninger til, at Anette skulle løse tingene for mig, men vidst at jeg selv skulle yde en indsats, og det er præcis sådan det har været.

Forløbet har givet mig en ny opmærksomhed omkring mine reaktioner eller mangel på samme og et spark i den retning, som jeg gerne ville mht. struktur i hverdagen og personlig udvikling. Jeg er blevet bedre til at overholde aftaler med mig selv, samt fokusere på det, som er vigtigst for mig, istedet for at tro, at jeg skal kunne have en plan for alt på forhånd. Alt er træning og øvelse, og med et forløb over 9 gange, er linjen blevet lagt, så jeg kan gøre en forskel for mig selv og håndtere min til tider pressede hverdag med mange beslutninger.

Virksomhedsejer/partner Thomas Nielsen

Anette Sofia Ciraklar