Om min karriererådgivning

Frants Sanek:
I en periode med jobskifte og brancheskift har jeg lært Anette at kende. Jeg havde et fantastisk sparrings forløb, hvor Anette har hjulpet mig med at rykke i nye retninger, både personligt og i forhold til brancheskift.

Anette har en fantastisk og beroligende personlighed, og hun formår hurtigt at alliere og identificere sig med situationen, hvilket gør at man med det samme føler og fornemmer en super opbakning i forhold til de nye og svære valg man står overfor. 

Tusind tak Anette – jeg vil gerne anbefale et forløb hos dig. 

Line Nielsen:
Igennem de sidste 3 har jeg være udbrændt på jobbet, og der har været mange tanker om at skifte branche eller måske gå selvstændigt. Mine værdier har ændret sig, og det har været en kamp for mig at tage ind på jobbet, men en nødvendighed. Jeg kontaktede Anette, fordi jeg vidste jeg skulle noget andet – jeg vidste bare ikke hvad det skulle være.

Igennem vores VIP forløb fik jeg øjnene op for hvad det er jeg står for, og hvilke jobs, som jeg fremadrettet vil søge, og vi fik lavet et super godt materiale, hvor jeg virkelig føler, at jeg kan genkende mig selv, og som jeg er stolt af at sende ud.

Det har været nemt at tale og sparre med Anette, og det har været en spændende proces, som jeg ikke ville være foruden.

Maiken Espersen:
Jeg har oplevet dig som meget lyttende og god til både at stille spørgsmål og komme med styrkende kommentarer. Du har især hjulpet mig med at skifte fokus fra opsigelsen til at se hvad jeg kan og har at byde ind med, som har været meget værdifuldt for mig. Du var fleksibel ift. at finde tidspunkter, hvor vi kunne snakke sammen – også med kort varsel, hvilket jeg har sat stor pris på. Tusind tak for at hjælpe mig videre.

Anne-Marie Frederiksen:
Efter mange mange år i samme job, blev jeg afskediget, og pludselig skulle jeg sadle helt om. Jeg fik anbefalet Anette gennem en tidligere kollega, og den anbefaling var jeg glad for. Selvom det har været en hård proces, så har jeg følt mig støttet hele vejen, og der har både været plads til at snakke om de mere personlige ting, men jeg har også fået et flot CV, som vi har bygget op helt fra bunden af. Derudover har jeg fået mod på at være lidt ”aggressiv” i min jobsøgning, da jeg har lært at tage telefonen og ringe ud til virksomheder, som jeg syns er interessante og hvor jeg ved, at jeg har noget at byde ind med. Det har været spændende og jeg har lige landet mit nye job. Jeg er både nervøs og spændt, men det bliver godt – det er jeg sikker på.

Finn Sørensen:
Jeg havde aldrig lavet et CV – kun det på JobNet, så det var ligesom at starte helt forfra. Heldigvis kunne vi lave det sammen, og jeg må sige, at det ser flot ud. Anette har hjulpet med opsætning og hvis det lige kneb med en formulering, så havde hun svar parat. Vi mødtes kun 2 gange og havde en enkelt telefonsamtale, og så var det op til mig at levere imellem møderne, men det gik egentlig meget godt. Jeg fik jo gode ting med hjem, som var nemme at arbejde videre med og den feedback, som Anette gav mig var letforståelig.

Liselotte D. Pedersen:
Så stod jeg der igen – i jobsøgningens land og jeg var bare rigtig træt af det hele. Jeg syns, at det hele var lidt op af bakke, og jeg havde ikke lyst til at skulle tilbage til den samme branche eller jobfunktion. Så gode råd var dyre, og jeg havde brug for at investere lidt i mig selv, så jeg fremadrettet kunne have en hverdag, som var anderledes end hidtil og et lidt mere spændende job. Anette og jeg har arbejdet sammen i hendes V.I.P forløb, og det har været guld værd. Det er jo ikke kun baseret på hardcore CV og ansøgning, men det har været en øjenåbner for hvem jeg er og hvad jeg har haft lyst til at lave i fremtiden. Jeg er næsten i mål, fordi jeg har netop oprettet mit CVR nummer, så nu starter alt det spændende. Tak for god sparring.

Anette Sofia Ciraklar