Mere om mig

Mit navn er Anette Sofia, og jeg kan hjælpe dig med at tage personligt lederskab i dit liv. Min fornemste opgave er at rykke dig et level op, så du kan mærke, at du står stærkt i dig selv og har et solidt fundament til, når livets vinde blæser. 

Jeg støtter dig, anerkender dig og hjælper dig til at finde dit unikke potentiale, samt guider jeg dig til at se muligheder.

Med en egen stresshistorie og langvarig sygemelding måtte jeg revurdere mit liv og blive bevidst om hvad mine inderste og vigtigste værdier var og hvordan jeg kunne fungere på arbejdsmarkedet. I det ligger der en masse accept, og jeg vil gerne hjælpe dig til at blive bevidst om din rejse og dine vigtigste værdier. 

Noget af det som nærer mig og giver mig en indre styrke er vinterbadning og lange gåture, og med begge ting træner jeg både min indre viking og min udholdenhed. Og så har jeg taget en beslutning og lever efter devisen “aldrig mere stress”. Jeg har lært og forstået, hvem jeg er og hvad jeg kan, og det ønsker jeg at give videre. En indre rejse starter altid med det første skridt, og det vil jeg gerne formidle. 

Læs mere om hvad jeg tilbyder

Anette Sofia Ciraklar