Hvem er jeg?

Mit navn er Anette Sofia Ciraklar, og jeg driver firmaet ”Ciraklar Consult”, hvor jeg arbejder med at hjælpe mennesker til at skabe nye muligheder og finde balancen i et meningsfuldt arbejdsliv.

Min baggrund er indenfor salg- & marketingverdenen, hvor jeg har arbejdet som personlig assistent – både hos Miele og i Egmont. Derudover har jeg arbejdet indenfor det sundhedsfaglige område – både indenfor psykiatrien og handicapområdet, som administrativ sagsbehandler.  I 2008 blev jeg selv ramt af stress, og derfor tog jeg allerede dengang en beslutning om at vende mit arbejdsliv 180 grader. Målet blev at skabe en ny retning med det, som jeg brænder allermest for – nemlig at rådgive og være en vigtig brik for menneskers udvikling.

For mig er det utrolig vigtigt, at have en meningsfuld hverdag, som giver mig energi og nærer mig, og jeg elsker samspillet mellem mennesker, hvor jeg kan sætte mine egne kompetencer og livserfaring i spil. Derfor opstod “Ciraklar Consult” tilbage i 2015, og jeg har været heldig at få lov til at arbejde med en bred målgruppe af mennesker, hvilket har givet mig en solid erfaring indenfor rådgivning.

Undervejs har jeg også selv udviklet og uddannet mig, og jeg er:

  • • LIFE-coach fra ID Academy v/Ole Vadum Dahl
  • • Stresscoach fra “Forebyg Stress” v/Bjarne Toftegaard
  • • Facilitator i familieopstillingsmetoden v/Mette Nordahl
  • • EFT & BARS behandler v/Mette Barfod
  • • Åndedrætstræner fra Åndedrætsskolen v/Anja Smed

I dag er mine kerneydelser KARRIERERÅDGIVNING og STRESS RÅDGIVNING, og jeg inddrager flere elementer fra mine uddannelser samt min egen personlige erfaring. En af mine største værdier er, at jeg elsker at hjælpe til et godt arbejds-/ privatliv, og jeg brænder virkelig for processen, hvilket jeg også håber vil skinne igennem, når vi mødes.

Hvad får du hos mig i en karriererådgivning?

Ærlighed og en direkte facon med et glimt i øjet og plads til individualisme. Jeg møder dig ALTID med respekt for, hvor du er i din livsproces. Vi mennesker er på mange måder ens – eller vores tankemønstre er ofte ens, men vi kan være vidt forskellige steder i vores proces. OG det er her hvor jeg møder dig individuelt.

Derudover får du handling – jeg er resultatorienteret, men samtidig indfølende, og jeg vil altid hjælpe dig til at se dit potentiale, anerkende dig, hjælpe dig til at fremhæve dine styrker, og hjælpe dig til at se alt det, som du slet ikke selv ser.

Jeg forventer osse noget af dig – på den gode måde – fordi min erfaring er, at hvis jeg stiller dig nogen opgaver mellem vi ses, så rykker du dig langt bedre.

Så derfor når vi 2 skal følges, så skal du forberede dig på:

• GOD ENERGI! Jeg kan kun hjælpe andre, når jeg selv har et stort drive. Og det har jeg, for jeg ELSKER det, jeg laver. Mit mål vil altid være at give dig blod på tanden, vind i håret, og rykke på dit liv – og HUSK jeg støtter dig hele vejen

• Du bliver UDFORDRET Når du vælger at arbejde med mig, er det, fordi du vil udfordres og udvikles. Tingene bliver sagt ligeud. Kærligt og ærligt

• FORLØB, DER GIVER VÆRDI Jeg er her for dig, og samarbejdet er vigtigt. Jeg gør ikke nødvendigvis ”det jeg plejer” men det der skal til for lige netop dig! Ethvert forløb tilpasses, så det giver absolut mest værdi

• ENKELHED At finde sin rette hylde kan virke uoverskueligt. Jeg hjælper dig med at finde hoved og hale i processen, så det bliver enkelt at komme i mål.