Anette Sofia Ciraklar

Mit navn er Anette Sofia, og efter 2 stresskollaps i mit liv, måtte jeg trække i bremsen, revurdere mit liv og blive bevidst om hvad mine inderste og vigtigste værdier var. Hvordan jeg kunne leve et godt liv uden at brænde mit lys i begge ender. Jeg blev nødt til at trække stikket i 2 år for at finde ind til min indre kerne og “genopfinde” mig selv. Så rigtig mange sten er blevet vendt, mange relationer har forandret sig, og jeg har skabt et nyt og stærkt personligt fundament, samt vendt mit arbejdsliv 180 grader. Og heldigvis lever jeg i dag  i overensstemmelse med en af mine største værdier – nemlig frihed. Jeg har skabt mig en hverdag med stor fleksibilitet, som giver mig en følelse af stort overskud og energi.  

Jeg har fundet ud af, hvad der nærer mig og hvad der dræner, og i det har jeg fundet en rigtig god balance. Det er ikke kommet “overnight”, fordi jeg har undervejs måtte sande, at der findes ikke “quick fixes”, men ved at gå vejen, træde nye stier, træffe nogen vigtige valg, så er det lykkes mig at blive bevidst om, hvad der er det vigtigste i mit liv. Alle tilvalg kræver et fravalg, som for mig har været en rigtig sund læring. Med en tro på, at der også fandtes en vej for mig, dyb taknemmelighed, en ny bevidsthed, og masser af kærlige og kloge mennesker omkring mig, lykkes det at bryde op med mine gamle begrænsende overbevisninger. Og det er jeg dybt taknemmelig for. 

Har jeg nået MÅLET vil nogen måske spørge? Til det kan jeg kun sige – er der et mål, hvad ER målet egentlig? For mig er det hele tiden at styrke mine kompetencer – uanset om det er de personlige eller de faglige, og hele tiden at være nysgerrig og se tigeren i øjnene på det, som stadig kan være grænseoverskridende. Jeg har nemlig fundet ud af, at hvis jeg træner min modighedsmuskel rigtig tit, så vokser jeg på indersiden. Og det ønsker jeg at blive ved med.  

Noget af det som nærer mig og giver mig en indre styrke er vinterbadning og lange gåture, og med begge ting træner jeg både min indre viking og min udholdenhed. Og så har jeg taget en beslutning og lever efter devisen “aldrig mere stress”. Jeg har lært og forstået, hvem jeg er og hvad jeg kan, og det ønsker jeg at give videre. En indre rejse starter altid med det første skridt, og det vil jeg gerne give videre. 

Læs mere om hvad jeg tilbyder

Anette Sofia Ciraklar