Karriererådgivning

Ønsker du hjælp til at udvikle dit arbejdsliv?

Et rådgivningsforløb hos mig tager udgangspunkt i din aktuelle situation, dine ønsker og behov. Gennem vores samtale, min rådgivning og værktøjer, finder vi ind til din kerne – både i forhold til hvad du allerede kan, hvad du ønsker dig, og hvor du kan se, at det skaber værdi for dig selv. Jeg bliver din guide i hvordan du lykkes i processen og du oplever, at du har dig selv med, og som bonus vil du lære dig selv bedre at kende.

Jeg guider dig i jobsøgnings universet og hjælper dig til at se muligheder, som du måske ikke selv kan, og jeg kan garantere dig, at jeg vil give dig det bedste jeg har, og lidt til.

Jeg hjælper dig til at afklare, hvad du ønsker for fremtiden ud fra spørgsmål som:

1. Hvad kan jeg?
2. Hvad er jeg god til?
3. Hvad giver mig værdi?
4. Hvad vil jeg?
5. Hvordan kommer jeg godt videre?

Jeg er overbevist om, at du nok godt ved hvad du IKKE vil, og hvad du IKKE kan lide, men ved fælles hjælp ændrer vi dit fokus og finder ind til det du faktisk VIL og godt kan LIDE.

Fordi jeg tror på det unikke i hvert et menneske, og tror på at vi alle indeholder et potentiale, som vi indimellem har brug for hjælp til at finde frem.

Se priser og booking af aftale

Jeg har forskellige forløb at vælge imellem:

Karriereboost – (forløb over 1 måned):

2 personlige møder – herefter 1 opfølgende telefon/skype samtaler

V.I.P karriereforløb – (forløb over 2 mdr)

5 personlige møder + 1 telefon/skype samtale mellem møderne

V.I.P forløbet er til dig, som måske ønsker at lave et karriereskifte, og finde ud af hvilke nye karriereveje der evt. kunne være for dig. Du kan sagtens stadig være i dit faste job, men du er kørt fast og har brug for nye input, som kan inspirere dig, og give dig nye indsigter og ideer. I V.I.P forløbet laver vi blandt andet værdisætning & kompetenceafklaring, og du får tips og tricks til samtalen, så du er klædt godt på til hele processen.

5 trins program – Dette kommer vi igennem i et V.I.P forløb

1. Målsætning, motivation + struktur
2. Kompetence-/værdiafklaring
3. Knivskarpt CV inkl. resumé + ansøgning
4. Jobkanaler – både opfordret og uopfordret
5. Tips og tricks til samtalen inkl. elevatortale

Se priser og booking af aftale

Anette Sofia Ciraklar