Foredrag

Jeg afholder 3 forskellige foredrag, som alle har et budskab til medarbejdernes hverdag. Alle foredrag er med et positivt tema, og med fokus på at skabe en ny opmærksomhed – både i egne tanker, og i den kommunikation, som vendes udad mod kollegaer og ledere.

Hvad du siger!

Foredraget handler om din indre og ydre dialog. Hvordan taler du egentlig til dig selv? Er du opmærksom på hvilke ord du gentager igen og igen. Sprogbrug er rigtig interessant, og kan give dig en ny opmærksomhed til at ændre din egen og andres bevidsthed.

Fra stress til flow

En snak om stress. Flere har det allerede, nogen er i gang med at udvikle det, og den helt almindelige dansker kender til det i perioder. Igen skærp din opmærksomhed til at få det vendt inden det hele ramler. Et foredrag som i den grad har fokus på hvordan vi vender dagligdagens fokus.

Vend dine tanker

Tankens kraft er interessant og den kan både forårsage lykkefølelser og destruktive følelser. Hvordan kan vi med små ændringer blive bedre til at holde et glædesfyldt mindset, og hvad skal der til? Vi har en masse automatiske tanker, som fylder vores hoved dagligt, og de er tilbagevendende hver dag. Derfor tips og tricks til at forstå og vende tanken, så den forbliver en tanke uden at blive til en følelse, og hvis den bliver til en følelse, så lad det være en god en af slagsen.

Hvert foredrag koster kr. 3.900,- og holdes som fyraftens møde fra 15.30-17.00 i virksomheden.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Anette Sofia Ciraklar