Outplacement

Når karrieren tager en drejning, kan et outplacementforløb være vejen tilbage til nye spændende karrieremuligheder

Vi tilbyder et unikt outplacement forløb for dig, der er blevet opsagt, hvor vi kombinerer rådgivning, sparring og praktiske redskaber, som kan hjælpe dig videre til dit næste job.Et outplacement forløb har mange fordele, både for dig som opsagt, men også for virksomheden.

Som en del af den individuelle proces, fungerer Ciraklar Consult som sparringpartner for dig gennem hele forløbet. I perioden vil vi løbende mødes, samt via telefon- og web-møder. Der vil typisk være en vekselvirkning mellem konsulentbistand og forberedelse.Perioden og forløbet tilpasses individuelt til dig ud fra dine ønsker og behov.

VIRKSOMHEDENS FORDELE VED OUTPLACEMENT

Der er mange værdifulde fordele ved, som virksomhed at tænke på sine afskedigede medarbejdere og tilbyde dem et outplacement forløb.

  1. Ansvarlighed. I viser over for opsagte, men også blivende medarbejdere at I tager ansvar, at I sætter pris på deres arbejdsindsats igennem tiden der er gået, ligesom at I ønsker dem godt og hurtigt videre til deres næste job.
  2. Handling. I viser handlekraft ved at tage hånd om de opsagte med det samme, hvilket er med til hurtigere at give dem et lysere perspektiv på fremtiden og deres muligheder end ellers.
  3. Økonomi. Omkostningen forbundet med et outplacement forløb indhentes hurtigt, i form af sparet løn i opsigelsesperioden, når den afskedigede medarbejder hurtigt kommer i nyt job.
  4. Værdighed. I sikrer, at opsigelser foregår så hensigtsmæssigt og respektfuldt som muligt for alle involverede.
  5. Positivt omdømme. De opsagte vil sandsynligvis være mere positivt stemte overfor jer som arbejdsplads, da I trods alt hjælper dem igennem en svær tid.

Ved større outplacement opgaver arbejder jeg sammen med Job Vision.

Kontakt for yderligere oplysninger

Anette Sofia Ciraklar